faun

Faun Gruppen. Vi bygger verdier og trygghet for grunneier og hyttekjøper. 

youtube_video_preview

Vi er Faun Gruppen. Gjennom Familiehytta, Nordlyshytter, Leve Hytter, Leve Leiligheter, Telemarkhytter og Øverbygg, er vi Norges største produsent av hytter og fritidsboliger. 

Faun Gruppen AS har i løpet av sine 16 år blitt markedsledende innen salg og oppføring av hytter i Norge. Gjennom selskapene Familiehytta, Nordlyshytter, Leve Hytter, Leve Leiligheter, Telemarkhytter, Øverbygg og Lette Hytter har konsernet utviklet skreddersydde hyttekonsepter med formål om å realisere drømmen til enhver hyttekunde. I 2021 ferdigstilte gruppen 631 hytter hvorav nesten samtlige ble levert nøkkelferdig, utført av selskapets egne snekkere. Siste tilskudd blant gruppens selskaper er Leve Leiligheter som tilbyr grunneiere et ferdig tegnet leilighetskonsept.

Helt siden starten har den viktigste oppgaven vår vært å ivareta balansen mellom natur og menneske. Vi kjenner landet vårt – fjellet og vidda, fjorden og skjærgården – og vi vet hva som trengs for å forvalte ressursene der vi bygger hytter. Hvordan vi tilpasser oss og jobber på lag med naturen, for å bygge bærekraftig, solid og med varig verdi. Slik gjør vi det mulig for folk å finne sitt eget fristed.

Navnet Faun har opphav i romersk mytologi, hvor Faunus og Fauna vernet over skog og sletter. De beskyttet skogen, markene og gjeterne. Som hyttebeboer blir man på sett og vis også del av den lokale faunaen, og får nyte godt av et nytt habitat.

 Vi bygger verdier og trygghet for grunneier og hyttekjøper.

 

Trimmet logistikk og velutviklede produksjonslinjer sørger for at hytter monteres raskt og kostnadseffektivt. Når byggesettet er klart for utkjøring, overtar – om ønskelig – våre rutinerte håndverkere fra Faun montasje. De oppfører hele eller deler av bygget, alt etter kundens bestilling – med nøyaktighet og høy effektivitet.

Vi nordmenn elsker hytta. Ja, så sterkt står den i vår kollektive bevissthet at vi flagger og synger om den på 17. mai: ”..Norske mand i hus og hytte..”. Som flagget er hytta uløselig knyttet til vår nasjonale identitet. Det handler om frihetstrang og kjærlighet til skog og hei, fjord og fjell. 

Dette er verdier vi i Faun Gruppen har hatt med oss helt siden oppstarten i 2006. Vi ønsker å gjøre det mulig for «alle» å få sitt eget fristed under månehimmelen – små og lune rom ute i en stor og mektig natur. Alt i respektfull sameksistens med omgivelser og miljø. Vi har lyttet til familienes fortellinger, tolket små og store drømmer. Gitt dem form, substans og funksjonalitet. Framfor alt har vi gjort ønskene oppnåelige for folk flest.

Vår kapital er først og fremst tusenvis av fornøyde hytteeiere. Men også vår markedsposisjon, bunnsolide økonomi og sterke vekst har vist seg viktig for samarbeidspartnere over hele landet.