faun

Våre hytter. Gjennom Familiehytta, Nordlyshytter, Leve Hytter, Leve Leiligheter, Telemarkhytter, Øverbygg og Lette hytter, er vi Norges største hytteprodusent.

Logo

Tømmerhus med omtanke

Historien om Øverbygg handler om engasjement, bygdemobilisering, stolte tradisjoner og ekte norsk håndverk. Våre modeller kan tilpasses dine ønsker og behov, enten den er i skjærgården eller på fjellet. Vi leverer alt fra lukket bygg til nøkkelferdige hytter.

Logo

Familiehytta er prisgunstige og arealeffektive hytter som gjør det mulig for «folk flest» å endelig få hyttedrømmen realisert. Vi tilbyr et av markedets rimeligste hyttekonsepter, med en enkel byggeprosess for deg.

Logo

Mer enn bare en hytte

Telemarkhytter er tidløs, norsk hyttetradisjon. Klassiske og eksklusive hytter, men likefullt moderne preget av eldre gårds- og seterbebyggelse

Logo

Fornyer norsk hyttetradisjon

Arkitekttegnede hytter med tidløst design som balanserer det tradisjonelle og det moderne på en harmonisk måte.

Logo

Fornyer av norske fritidsleiligheter

Arkitekttegnede leiligheter med tidløst design på attraktive beliggenheter.

Logo

Slipp naturen inn

Det er lett å trives i en hytte som er bygget på naturens premisser. Nordlyshytter er lyse og naturnære hytter, med sjenerøse vindusflater og store, luftige oppholdsrom – som skapt for utsiktstomtene. Å oppleve naturen vidstrakt fra sofakroken gjør enhver hyttestund unik og særegen.

Logo

En hytte med et lettere avtrykk

Et landingssted som gir deg ny energi, men sparer på naturens ressurser. Innovative, gjennomtenkte og energieffektive løsninger gjør Lette hytter til et godt valg – både for deg og fremtiden.

Sjekk ut vår tomteportal med oversikt over aktuelle tomter